به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش بازرگانی، جلسهای روز سهشنبه مورخ 8 آذر 1401 با حضور آقای علی اصغر فندرسکی مدیر نمایندگی مرکز آموزش بازرگانی در استان گلستان، با مدیرعامل، معاونین و مدیر شبکه نمایندگی مرکز تهران، برگزارشد.
در این جلسه آقای دکتر کریمی مدیر عامل مرکز با تاکید بر این موضوع که نمایندگیها می بایست در حوزههای بازرگانی کسب و کار و تجارت که محور اصلی و ماموریت ذاتی مرکز می باشد، فعالتر عمل کنند. در این راستا آمادگی مرکز برای همکاری در این خصوص، تامین مدرس و ارائه سرفصل را اعلام داشتند.
بنا به پیشنهاد مدیرعامل مرکز، مقرر شد برای نمایندگیها شناسنامه طراحی و تهیه شود که در این شناسنامه ویژگی ها و پتانسیلهای آموزشی، جغرافیایی، تجاری و صنعتی آن استان نیز درج گردد. در این راستا میتوان از طرح آمایش سرزمین که توسط موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی انجام شده بهره برد.
در ادامه مدیر نمایندگی استان گلستان گزارشی از عملکرد، پتانسیل ها و برنامه های آتی نمایندگی ارائه نمودند.
آقای فندرسکی همکاری خود را با مرکز تهران از سال 86 به صورت رسمی آغاز نموده است.
ایشان اعلام داشتند در تمامی دوره هایی که مرکز تهران به صورت مجازی برگزار می نماید مشارکتی فعال داشته و اطلاع رسانی در استان گلستان به تمامی اصناف، بازرگانان، مدیران صنایع شهرک صنعتی و کارفرمایان انجام می گردد.
آقای فندرسکی به این نکته اشاره داشتند که اقتصاد استان گلستان در حیطه کشاورزی، دامپروری و صنایع کوچک و متوسط پتانسیل بالایی دارد و از نظر ایشان همکاری مرکز تهران با شرکت شهرکهای صنعتی ارزشمند بوده و آینده روشنی را در استان پیشبینی می کنند.
فعالیت های جانبی از جمله برگزای دوره¬های HSC با مجوز پشتیبانی تهران و مرکز تحقیقات وزارت کار در 4 شاخه ایمنی عمومی برای مسولین ایمنی کارگاه ها، ارزیابی ریسک برای مسولین ایمنی، ایمنی ویژه کارگران، ایمنی ویژه کارفرمایان، همچنین دوره های بروز در زمینه مهارت نرم در سبد خدمتی این نمایندگی قرار دارد.
استان گلستان به دلیل ویژگی خاص اقلیمی برای گردشگران دارای جذابیت ویژه ای می باشد و به همین دلیل جهت ورود نمایندگی به این حوزه پیگیر مجوز آموزش میراث فرهنگی و گردشگری نیز هستند.
از جمله مجوزهای این نمایندگی می توان به مجوز آموزش کارکنان دولت، کانون ارزیابی شایستگی های عمومی مدیران و مجوز فنی و حرفه ای در 4 رشته امور اداری، امور بازرگانی، خدمات آموزشی، بهداشت و ایمنی اشاره نمود.
برنامه های پیش روی این نمایندگی که ریشه ای و زیربنایی می باشد، کلینیک حقوق کار، مجوز طرح طبقه بندی مشاغل از اداره کار و اجرایی نمودن همکاری با دانشگاه ها در راستای نحوه اتصال دانشگاه با محیط کار است.
آقای فندرسکی کیفیت را سرلوحه تمام اهداف خود دانست و اشاره داشت که آموزش های موجود در استان مبتنی بر اجبار یا نیاز جامعه هدف می باشد که باید هر دو آنها در سیاست و استراتژی های آموزشی مرکز مد نظر قرار گیرد. احصاء نیازهای واقعی جامعه هدف می تواند در این راستا مورد توجه قرار گیرد. در ادامه ایشان ضعف تبلیغات محیطی در استان وکمبود سرمایه گذار در این زمینه را یکی از مشکلات نمایندگی عنوان کردند.
در پایان به استفاده حداکثری از ظرفیت موجود نمایندگی ها و کمک به آنها در جهت پیدا کردن جایگاه واقعی خود در وزارتخانه و جوامع هدف اشاره داشتند.