حسام ربیعی

حسام ربیعی

•رئیس هیئت مدیره انجمن قهوه ایران

•دانش آموخته رشته مدیریت کسب و کار از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی کشور ایالات متحده در مقطع کارشناسی ارشد

•مترجم کتاب برشته‌کاری قهوه – بهترین روش‌ها نوشته آقای اسکات رائو و با تایید رسمی نویسنده کتاب

•موسس و مدیرعامل مجموعه قهوه موآ، واردکننده و تولید کننده قهوه

•متخصص در زمینه انتخاب دانه سبز قهوه و برشته‌کاری قهوه،‌ آموزش دیده در کشور نیوزیلند

دوره‌های مرتبط

حضوری
پویا بهزادنیا حسام ربیعی
مدرسین: پویا بهزادنیا،  حسام ربیعی و 3 نفر دیگر
شروع برگزاری از: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ چهارشنبه- پنجشنبه و جمعه ساعت 8 تا 12:30 و 13:30 تا 17
هزینه دوره: ۲۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان ثبت‌نام